Blogglistenhits

tirsdag 24. februar 2015

DIY - Dørstopper


Utrolig skifte på himmelen fra vår feeling til skikkelig vinter på 1-2-3. I dag er det mildvær, så da smelter vel snøen igjen da:-) I dag oppdaget jeg disse kule dørstoppere på nett. De fant jeg hos Impressionen og koster Euro 19,95,- De du ser på bildet er laget i betong. Dette er jo en kul idé å lage selv? Enten du liker å jobbe med betong eller tre, så synes jeg de var kule blikkfang. Vil du lage ting i betong finnes en super bok om dette som du kan lese mer om her. Eller du stikker innom ditt lokale trevarebutikk og ser om du kan få avkapp i riktig dimesjon:-) så drar du på Biltema og finner grovt tau og limer på, og vips har du laget din egen personlige dørstopper:-) Takknemlig for tips til DIY-prosjekter som også passer for barn:-)

klem

lørdag 21. februar 2015

Landlig stil


Jeg er glad i den landlige stilen fordi den passer min personlighet fordi den kombinerer det naturlige med det enkle. Jeg er også svak for gjenbruk og det passer jo perfekt inn her. Jeg falt for dette vakre bildet av langbord i slitt tre og hvite møbler samt tekstiler i lin. Bildet kommer fra den sjarmerende bloggen og FB-siden French-grey.  Det eneste som mangler på bildet er frukt og blomster. Farger er viktige blikkfang i alle rom. Vil du vite mer om fargenes verden besøk den flotte bloggen Fargeneforteller.  Der henter jeg alltid inspirasjon og kanskje du også ser farger med nye øyne? Takknemlig for tips til nettsider som selger gjenbruk. Strålende dag til deg som er innom her :-)


klem

onsdag 18. februar 2015

DIY - ansiktsmassage


Den kjente make-up artisten Lisa Eldrige har på sin supre blogg en flott video der hun viser sin smarte og enkle ansiktsmassage. Hun ble inspirert av sin egen mor som hver dag har gjort dette og i dag har en frisk og ungdommelig hud. Jeg har nå prøvd dette og kjenner at huden gløder og jeg føler velvære. Dette vil jeg gjerne anbefale videre og kanskje dette er noe for deg også? Uansett, bloggen til Lisa Eldrige er helt utrolig når det gjelder make-up tips uansett alder. Her finner jeg alltid gode tips. Her finner du siden hennes og hun er også på FB som du finner her.:  Takknemlig for tips til DIY-egenpleie på nett.


klem

søndag 15. februar 2015

Kunstutstilling 14.02 - 01.03



Det har vinterferien på Romerike startet! Sammen med venninner besøkt jeg i går den flotte kunstutstillingen i Lillestrøm ved Galleri Brogata. De hadde åpning i går og galleriet er åpent hver lørdag og søndag fra kl. 12.00 - 16.00. Jeg falt for de vakre bildene som du ser ovenfor fra kunsteren Anne Marie Bjørdahl. Er du i nærheten av Lillestrøm/Oslo er kanskje denne utstillingen noe for deg? De ligger ute på FB her og egen nettside som du finner her. Takknemlig for tips til aktiviteter for vinterferien uke 8.

klem 

torsdag 12. februar 2015

Blikkfang


Små fornyelser i et rom gir god energi synes jeg. Farger er viktige blikkfang i et rom, enten det er det er en ny pute, et fargerikt fruktfat eller friske blomster. Bildet over viser noen blikkfang jeg falt for i dag på nett hos Ellos Home. Den vakre blå glassvasen til kr 599,- hadde passet fint hos meg, det samme hadde den turkise veggklokken til kr 249,-, den turkise puta til kun kr 49,- samt de smarte hvite kurvene som selges i sett av 2 for kr 299,- er vakre blikkfang. Jeg er glad i farger i blåtoner og velger ofte detaljer i disse fargene. Det er farger som gir meg ro i en hektisk hverdag. Les mer om farger hos den inspirerende bloggen Fargeneforteller. Hvilke farger liker du akkurat nå? Takk for at du en innom her en liten tur og ønsker deg en fargerik dag!

klem

lørdag 7. februar 2015

Landlig stil


Kjøkken er husets hjerte og her trives jeg. Jeg falt for denne koselige kjøkkenkroken i landlig stil. En innebygget benk er hemmeligheten i dette rommet. Fargetoner i hvitt og blått hadde også passet perfekt hos meg. De gamle vinduene er jo bare helt nydelige! Vinduer er flotte blikkfang ved en bolig. Dette koselige kjøkkenet kommer fra den inspirerende nettsiden Country living. Trenger du litt ekstra inspirasjon til bruk av farger, klikk deg inn til den flotte bloggen; fargeneforteller. Den kjente fargeeksperten Tove Steinbo deler raust sine tanker og gir råd om bruk av farger.  Jeg blir alltid inspirert og lærer nye ting om farger, kanskje noe for deg også? Fortsatt fargerik dag til deg :-)


klem

torsdag 5. februar 2015

Supermat med kraft



Utrolig vinterdager akkurat nå med isblå himmel med solskinn, det gir super energi! Jeg er glad i å lage mat og her ser du bildet av en kjele med hjemmelaget fiskekraft. Det er noe jeg har tenkt på lenge at jeg skal lære meg å lage. Kraft av fisk og kjøtt er medisin for kropp og sjel. Det inneholder viktige næringsstoffer som vi trenger.  Fiskekraft inneholder næringsstoffer som gir oss mer energi, føler oss yngre og bedre mentale evner! Les mer om dette her. Bildet fant jeg i dag hos den inspirerende siden GodFisk. Her har du oppskriften:
Hjemmelaget fiskekraft
2 kg fiskseavskjær
1 stk purre
1/2 løk
30 g sellerirot
1 stk laurbærblad
1 ts hel sort pepper
2 ss salt
vann

Slik gjør du det: 
Vask fiskeavskjær og fisken godt. Fjern blodrand og gjeller.
Vask grønnsaker og del dem i store biter. Bruk kun den grønne delen på purren.
Legg fisk, grønnsaker, laurbærblad, salt og pepper i en kasserolle, og fyll på kaldt vann til det så vidt dekker.
Kok opp og la det hele stå og trekke i 20-30 minutter.
Fjern skum som danner seg på toppen.
Ta ut fiskeavskjær og grønnsaker når kraften er ferdig kokt og sil kraften.
Perfekt å ha i fryseren i små poser, til saus eller fiskesuppe/fiskegryte. Takkenemlig for tips til oppskrift på fiskesuppe og fiskegryte.

klem

mandag 2. februar 2015

Kosekrok


Endelig februar og litt lengre dager og sol i vente! Jeg er på jakt etter en behagelig og passe stor godstol. Jeg falt for denne vakre godstolen som jeg fant hos den inspirerende bloggeren French-Grey. Du finner henne på FB her og på nett her. Kombinasjon av naturfarger, sort og hvitt er nydelig. Da er det enkelt å fornye med friske farger i blomster, planter, frukt eller puter. Takknemlig for tips til en passe stor godstol. Strålende februar dag til deg som er innom her en liten tur :-)


klem
 

blogger templates | Make Money Online